Populaire filters
4.461 artikelen weergegeven

Volg merken die je leuk vindt

We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Er zijn genoeg verhalen van modeontwerpers die jarenlang moesten ploeteren voor een beetje succes, maar voor Calvin Klein ligt dat net even anders. Hij begon zijn eerste jassenwinkel namelijk in 1968 en stond een jaar later al op de cover van het modemagazine Vogue met zijn Calvin Klein kleding. In de jaren tachtig werd het merk beroemd bij het grote publiek dankzij een succesvolle reclamecampagne voor mannenondergoed, die veel vrouwen zich dankzij de sexy posters ook nog wel kunnen herinneren. Vandaag de dag is er een ruime en gevarieerde collectie Calvin Klein kleding, met stijlvolle items voor zowel mannen als vrouwen.

"Mode voor op de catwalk en op straat"

De Calvin Klein kleding vind je in verschillende lijnen, met elk hun eigen kenmerkende elementen. Jurken en pakken met klasse voor de dames, maar ook tijdloze plooirokken en vrolijke shirts. De mannen kunnen kiezen uit strakke pakken, maar ook sportieve hoodies en casual jeans. De collectie wordt daarbij uitgebreid met talloze accessoires, waaronder handtassen, horloges en portemonnees. Hoe afwisselend je eigen leven ook is, met Calvin Klein kleding kun je altijd de juiste look voor iedere gelegenheid creëren. Netjes en smaakvol voor de wat chiquere gelegenheden, maar ook lekker ontspannen en comfortabel voor een dagje thuis. Daarnaast is er natuurlijk ook altijd nog het ondergoed om je combinatie van Calvin Klein kleding echte helemaal compleet te maken.

Hoewel de Calvin Klein kleding op catwalks over de hele wereld te vinden, is deze unieke mode allesbehalve onbereikbaar. Voor iedereen zijn er wel leuke items te vinden, of het nu een leuk shirt voor het dagelijkse leven is of een nette outfit voor een bijzondere avond. Waar je ook voor kiest, de kwaliteit en de liefde voor mode herken je gelijk in alle Calvin Klein kleding. De catwalk ligt daarbij in het achterhoofd van de ontwerpers, maar in het hart voelt men de mensen die de Calvin Klein kleding uiteindelijk dragen. Zo heb je toch altijd het gevoel iets bijzonders te dragen, maar voelt het nooit too much en is het prettig in allerlei verschillende omstandigheden. Kijk eens in de collectie en ontdek het zelf!

Je persoonlijke klantenservice

Op zalando.be bestel je gemakkelijk je favoriete items en worden ze gratis bij je thuisgeleverd.

Schrijf ons een E-mail: service@zalando.be of neem contact met ons op via het contactformulier.