Kleding

Populaire filters

Grunt staat voor stoer, stijl, sophisticated

Als jij op zoek bent naar klassieke kleding met stijl en een stoer randje, ben jij bij Grunt aan het juiste adres. Dit merk ontwerpt sophisticated kleding voor kinderen, die recht doet aan hun karakter.

De outfits van Grunt zijn te dragen tijdens alledaagse activiteiten, maar geven de kinderlook nét iets extra’s. Elk kind is authentiek en speciaal. Dat straalt hij of zij in deze kleren zeker uit!

Juist omdat elk kind anders is, vraagt dit om een assortiment diverse kleding. Waar jij voor jouw kroost ook naar op zoek bent, op zalando.nl hebben we een passende outfit waarin je kind vol vertrouwen en plezier aan de dag begint!

Grunt voor nu en later

In Grunt kleding kan jouw kind door het hoge draagcomfort helemaal opgaan in het nu. De kleren vallen soepel en comfortabel, zodat kids ongestoord op avontuur gaan.

Door de hoge kwaliteit van de kleding kan de nieuwe outfit van je zoon of dochter ook wel tegen een stootje. Zo hebben jullie niet alleen nu, maar ook later nog veel plezier van de Grunt kleding.

Ook onze planeet wordt blij van Grunt kleding. Het merk heeft namelijk verscheidene kledingstukken in het assortiment die bijdragen aan een duurzame fashionindustrie. Ga ook voor plezier in de toekomst en investeer in een outfit die is gemaakt van biologische materialen. In dit productieproces wordt minder water gebruikt en zo draag jij een belangrijk steentje bij aan waterbesparing.

Onmisbaar in elke garderobe

Grunt kleding kenmerkt zich door aardse tinten, zachte en pastelkleuren en zwarte en grijze tonen. De kleding is dan ook goed te combineren met andere favorieten van je kind.

Ga jij voor een compleet nieuwe Grunt look? Combineer een stoere jeans eens met een tof shirt met patronen of print. Ga je voor klassiek? Een zwierig rokje doet het goed met een gestreept truitje.

Ga samen met je kind shoppen op zalando.nl en laat je inspireren. Wat je ook kiest en hoe je ook matcht, in Grunt kleding voelt je kind zich speciaal en zichzelf. Wat wil je nog meer?