Kleding

Populaire filters
382 artikelen weergegeven

Volg merken die je leuk vindt

We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Mustang kleding

Trouw aan jezelf, trouw aan je stijl en trouw aan kwaliteit betekent trouw aan Mustang jeans. Gebaseerd op het vakmanschap van Duitse werkkleding en geïnspireerd door the American Way of Life, staat Mustang al meer dan 80 jaar voor echte denim.

Mustang voor echte denim

De sterke, wilde paarden die zwerven op de Amerikaanse prairie, delen de naam van dit Duitse denim merk. Deze vrijheid wordt in Mustang kleding vertaald in vorm en spirit, in kracht en kwaliteit, in pasvorm en flexibiliteit. Straight leg, boot leg of slim fit, Mustang denim is denim in zijn meest authentieke vorm. Het begint met het kiezen voor de beste kwaliteitsmaterialen en het ontwerpen van de perfecte pasvorm. Bij Mustang kleding kan je erop vertrouwen dat tradities en ambacht in ere worden gehouden, terwijl innovatie ook door het jeansmerk wordt omarmd.

De kracht van eenvoud in Mustang kwaliteitsjeans

Klassieke combinaties als jeans en een T-shirt vormen de basis de Mustang kleding collectie. Voor dames is er een fijne aanvulling in sobere katoenen blouses, lyocell jeansjurken en simpele sweaters. Kleuren zijn rustig en naturel en perfect in lijn met jeanstinten, prints of details eenvoudig en in hun bescheidenheid oprecht verrassend. Leer en denim is een liefde voor het leven. Voor heren is er de tijdloze en cool classic combinatie van je lievelingsdenim met je favoriete leren jas. Voor alles geldt: weinig franje of smuk. Mustang kleding heeft het simpelweg niet nodig. Het staat sterk precies zoals het is: trouw aan zichzelf.