VOETBAL

Alles voor voetbalfans

ONTDEK HET HIER
Voetbalschoenen
Voatbalkleding
Voetbaluitrusting

TOPMERKEN

COLD BLOODED

Chirurgische precisie, meesterlijke controle. Jouw wendbaarheid is niet te stoppen, jouw moves niet na te doen. Gemaakt voor snelle spelers. Een moderne klassieker met een vernieuwd ontwerp. Til jouw skills tot nieuwe hoogtes en leg iedereen het vuur aan de schenen.
ONTDEK NU

THE BRAZIL NATIONAL TEAM COLLECTION

Snelle pasvorm. Gemaakt voor snelheid. Strategisch geplaatst VaporKnit materiaal laat hitte naar buiten ontsnappen. Het ultralichte, sneldrogende design laat je op volle snelheid bewegen en Nike Fast Fit zorgt voor een nauwsluitend gevoel waar je dat het meeste nodig hebt.
ONTDEK NU

Ontdek onze fanshop

Voetbalshop voor heren

Scoor goal na goal in de beste voetbalkleding

Begin de wedstrijd goed in een professioneel voetbaltenue

Is voetbal je leven? Dan is de kans groot dat je een onuitputtelijke drive hebt wanneer het aankomt op het verslaan van je tegenstander. Door in teamverband te werken aan het verbeteren van techniek en strategie, ontwikkel je jezelf als voetballer en til je zo het team naar een hoger niveau. Dat is waar het om draait bij voetballen en waar je het als voetballer allemaal voor doet.

Goede voetbalgear is een must voor wie altijd bezig is met presteren

Eén van de dingen die je absoluut nodig hebt, is een goede uitrusting. De beste voetbalschoenen voor op het voetbalveld of in de zaal, scheenbeschermers, voetbalbroek en voetbalshirt bepalen allemaal hoe sterk jij je op het veld voelt. Investeer in meerdere voetbaloutfits, want wanneer je vaak traint, is de ene set soms nog niet uit de wasmachine terwijl de volgende voetbaltraining begint. Ook wanneer je in de stromende regen onderweg bent, is het handig om een droog voetbaltenue in je voetbaltas te hebben. Om alles georganiseerd te houden, is zo'n ruime voetbaltas onmisbaar.

Laat zien waar je voetbalhart ligt!

En wat denk je van de voetbal zelf? Die hebben we ook van diverse merken en je favoriete voetbalploegen. De beste merken houden zich continu bezig met het verbeteren van materialen en het bevorderen van de prestaties. Zo weet je zeker dat je de juiste spullen in huis haalt. Misschien hou je van voetbal, maar ben je zelf geen actieve voetballer? Ook dan is het leuk om voetbalkleding te dragen van je favoriete voetbalclub zodat je laat zien waar je voetbalhart ligt.

Verberg