Voetbalshop

Alles voor voetbalfans

ONTDEK HET HIER
Voetbalschoenen
Voatbalkleding
Voetbaluitrusting

TOPMERKEN

WIN MET PRECISIE

Keer de wedstrijd in een oogwenk. Eén schot kan genoeg zijn. Win met snelheid of met precisie. Maar win op jouw voorwaarden. Game over.
ONTDEK NU

Leg de lat hoog

Wees de held van het veld met de POWER UP-lijn van Puma. Deze herziene versie van de FUTURE heeft een nieuw evoKNIT PRO-omhulsel met een geïntegreerd en aanpasbaar NETFIT-vetersysteem. Het 3D Havoc-frame is uit één stuk gemaakt, voor beter draagcomfort en betere wendbaarheid en reactiviteit op het veld.
Shop hier

Ontdek onze fanshop

Voetbalshop voor heren

Scoor goal na goal in de beste voetbalkleding

Begin de wedstrijd goed in een professioneel voetbaltenue

Is voetbal je leven? Dan is de kans groot dat je een onuitputtelijke drive hebt wanneer het aankomt op het verslaan van je tegenstander. Door in teamverband te werken aan het verbeteren van techniek en strategie, ontwikkel je jezelf als voetballer en til je zo het team naar een hoger niveau. Dat is waar het om draait bij voetballen en waar je het als voetballer allemaal voor doet.

Goede voetbalgear is een must voor wie altijd bezig is met presteren

Eén van de dingen die je absoluut nodig hebt, is een goede uitrusting. De beste voetbalschoenen voor op het voetbalveld of in de zaal, scheenbeschermers, voetbalbroek en voetbalshirt bepalen allemaal hoe sterk jij je op het veld voelt. Investeer in meerdere voetbaloutfits, want wanneer je vaak traint, is de ene set soms nog niet uit de wasmachine terwijl de volgende voetbaltraining begint. Ook wanneer je in de stromende regen onderweg bent, is het handig om een droog voetbaltenue in je voetbaltas te hebben. Om alles georganiseerd te houden, is zo'n ruime voetbaltas onmisbaar.

Laat zien waar je voetbalhart ligt!

En wat denk je van de voetbal zelf? Die hebben we ook van diverse merken en je favoriete voetbalploegen. De beste merken houden zich continu bezig met het verbeteren van materialen en het bevorderen van de prestaties. Zo weet je zeker dat je de juiste spullen in huis haalt. Misschien hou je van voetbal, maar ben je zelf geen actieve voetballer? Ook dan is het leuk om voetbalkleding te dragen van je favoriete voetbalclub zodat je laat zien waar je voetbalhart ligt.

Verberg