Bruidsschoenen

Populaire filters
121 artikelen weergegeven

Trouwschoenen voor dames voor die ene mooiste dag

Voor sommige bruiden is het misschien nog wel een grotere opgave dan het vinden van de jurk, maar in deze collectie trouwschoenen voor dames vind je de schoenen van je dromen. Voor de een gaat het vooral om comfort, voor de ander staat stijl voorop. Gelukkig gaat het een niet ten koste van het ander. Het advies is wel om eerst te kiezen uit alle trouwjurken, voordat je je trouwschoenen vindt.

Belangrijk in de keuze voor de juiste bruidsschoenen voor dames is begrijpen wat jouw gewenste stijl is en die consequent doorvoeren. Ga je voor een vintage of retrolook dan heb je een stijl en silhouet schoen die daarbij past. Let ook op eventuele details en versieringen, naast het materiaal waar de schoen van is gemaakt. Dit moet allemaal aansluiten bij je jurk. Kant, satijn en leer hebben allemaal hun eigen uitstraling. Hetzelfde geldt voor kousen of tights.

Bruidsschoenen met uniek allure

Ga je voor een kortere trouwjurk dan worden je bruidsschoenen een extra blikvanger. Ze moeten de stijl van je trouwjurk aanvullen en benadrukken, van romantisch tot glamour, van klassiek tot knipoog. Heb je de ideale schoen gevonden, maar mist er nog net iets. Dan zijn enkelbandjes en en ankle cuffs de manier wat extra glans toe te voegen. Draag er een om beide enkels.

Wit is niet altijd wit en in ivoor en crème zitten heel veel subtiele nuances. Let ook op hakhoogte en pasvorm, op locatie en op de activiteiten van de trouwdag zelf. Een bruiloft duurt gemiddeld toch een vijftien uur en je wilt er niet halverwege al bij gaan zitten. Wat je ook kan doen is investeren in twee paar bruidsschoenen. Zo kan je gaan voor een hogere hak voor en tijdens je ceremonie en hou je een comfortabeler paar achter de hand voor op de dansvloer. Ben je bang dat je schoenen uitvallen, kies dan voor bruidsschoenen met straps.

Trouwschoenen, trouwjurken en de laatste details

Wanneer je je perfecte trouwjurk en trouwschoenen voor dames hebt gevonden, ga je verder met accessoires. Zorg dat al je sieraden bij elkaar passen, het liefst in een set. Zoek er een kleine clutch bij die je desnoods toevertrouwt aan een bruidsmeisje zodat je je handen vrij houdt. Als laatste kies je het geurtje waarbij je voor altijd aan je bruiloft terugdenkt. Geur is het zintuig wat het sterkst verbonden is met onze herinneringen, dus hier wil je extra aandacht aan besteden. Kies uit eau de parfum aan de hand van je trouwlocatie, je trouwboeket en het seizoen waarin je trouwt.