Schoenen voor dames

Populaire filters

Sweet Lemon damesschoenen van hoogwaardige kwaliteit

Sweet Lemon is opgericht in 2012 door een Belgische grootvader en zijn kleinzoon. De Sweet Lemon damesschoenen worden in België ontworpen en in Italië met de hand gemaakt. Zo komen de beste ideeën samen met de onvervalste expertise van Italiaanse schoenmakers. Sweet Lemon is een schoenenmerk dat zich enkel richt op het ontwerpen en maken van schoenen voor dames.

Jij staat stevig in je schoenen en weet precies wat je wil. Jouw outfit en uitstraling onderstreept dit. Met de Sweet Lemon damesschoenen wandel jij met stevige en stijlvolle pas door het dagelijks leven.

Sweet Lemon laarsjes voor jouw klassieke stijl

Sweet Lemon laarsjes zijn gemaakt volgens Italiaans topdesign. Dat zie je en dat voel je. Het exclusieve merk biedt je schoenen in verschillende modellen, gemaakt van leer van hoogwaardige kwaliteit. Hier begrijpen ze als geen ander dat voor jou alleen het beste goed genoeg is.

Binnen de ruime collectie vind je verschillende modellen voor iedere gewenste stijl. Ga voor korte laarsjes bij je jeans of kies voor een hoge laars, bijvoorbeeld voor onder een jurk of rok. Je kiest voor een hakje om je benen langer te laten lijken of je kan gaan voor een platte schoen om kilometers mee te lopen. Ook sneakers koop je van dit mooie merk.

Handgemaakt Italiaans design voor iedere gelegenheid

De Sweet Lemon damesschoenen zijn te mooi om voor jezelf te houden. Draag ze dan ook met flair op iedere gelegenheid. De ontwerpen zijn er namelijk voor gemaakt. Of je nu een dagje kantoor doet, gaat borrelen met vriendinnen of gaat shoppen, deze schoenen draag je met veel comfort.

Maak een keuze uit de verschillende kleuren schoenen om jouw stijl compleet mee te maken. Denk aan bruin, zwart en beige voor de laarsjes. Sneakers zijn er in verschillende kleurencombinaties. Veel shopplezier.