Dassen voor heren

Populaire filters
491 artikelen weergegeven

Maak je outfit compleet met een van onze dassen

Een bruiloft, een chique diner, een zakelijke meeting, er zijn veel gelegenheden waarin een das je outfit afmaakt. Dassen stralen zelfvertrouwen en kracht uit. Voor dagelijks gebruik of enkel voor speciale gelegenheden, er is altijd wel een moment dat een das van pas komt.

De stropdas is een van de eerste elementen van je outfit waar naar wordt gekeken. Je kan met je das de toon zetten die jij wil. Met eendas maak je nét dat beetje extra indruk dat het verschil maakt tijdenseen belangrijke meeting. Je gewone werkdag krijgt net wat meer betekenis.

Een glanzende, zwarte stropdas geeft je outfit een professionele twist. Creëer je graag een speels effect, dan is een gekleurde das een goede optie. Je kan ook verschillende kleuren combineren voor een meer bijzonder effect. Door het dragen van een matchende das kan je aan de wereld laten zien dat je aandacht besteed aan je verschijning.

Dassen gemaakt van diverse materialen

Voor iedere gelegenheid is er een geschikt materiaal das. Onze dassen gemaakt van puur zijde geven je outfit een luxe uitstraling. Zijde dassen zijn perfect voor op kantoor en ook zeer geschikt om te dragen op feesten en bruiloften.

Werk je in de horeca? Of heb je een das nodig voor je studie feestje? Dan is de polyester das de juiste das voor jou. Polyester is geschikt voor intensief gebruik en makkelijk schoon te houden. Onze luchtige linnen stropdassen zijn perfect voor de casual dasdrager en zijn fijn om te dragen op warmere dagen.

Wil je een keer wat anders? Ga dan voor een wollen stropdas. De wollen stropdas is een goede aanvulling op je winter garderobe en geeft je outfits een creatieve twist. Val je graag extra op met je das? Kies dan voor een das in glimmend satijn. Satijn is zacht als fluweel en laat je ogen schitteren.

Een geschikte das voor ieder moment

Combineer je stropdas met een pak voor het totale plaatje. Draag je das op een mooi overhemd voor een casual chique look. Voor een speelse look combineer je een overhemd, met bretels en een gekleurde das.

Wissel je dassen zo vaak af als je dat wil. Zo kan je dezelfde outfit met verschillende dassen een nieuwe uitstraling geven. Stel je eigen collectie favoriete dassen samen en kies voor ieder gelegenheid de juiste das.

Een zwarte das matcht met vrijwel iedere outfit. Een gekleurde das geeft iedere look net even een ander gevoel. Val je graag op? Dan is er de geruite, gestipte of gebloemde das. De stijl dasdie je kiest is aan jou.