Boekentassen

Populaire filters
263 artikelen weergegeven

Boekentassen maken je leven gewoonweg makkelijker

Iedereen heeft wel een boekentas gehad om naar school te gaan en nu hebben je kinderen er waarschijnlijk eentje nodig. Laat je niet misleiden door de naam, je kan er alles in vervoeren, van de nodige schoolboeken, tot pennenzak en brooddoos of ook laptop voor jouw middelbare scholieren. Hoe je het ook draait of keert, boekentassen zijn handig.

Om je kinderen zo goed mogelijk voor te bereiden op school kan je bij Zalando dan ook een wijde selectie aan boekentassen vinden voor alle leeftijden. Daarbij hoef je je trouwens niet alleen te laten leiden door leeftijd. Boekentassen zijn er voor alle karakters. Of je kind nu een fan is van de kleur blauw, een klassieke schooltas of zelfs een rolkoffer, jouw oogappel krijg hier alle vrijheid om te kiezen.

Een handige en stijlvolle schooltas voor je kind

Huiswerk hoort er nu eenmaal bij en daardoor durven boekentassen nogal eens zwaar te wegen. Daarbij wordt aangeraden om de schooltas maximum een tiende van het lichaamsgewicht van je kind te laten wegen. Heb je een kind dat al eens zijn volledig curriculum durft te vervoeren? Kies dan misschien een model dat als rolkoffer kan gebruikt wordt. Zo spaar je de rug van je kind en voorkom je latere gezondheidsklachten.

Kinderen groeien immens snel. Je kan dus niet een rugzak kopen die heel hun schoolcarrière meegaat. Bij de aankoop let je dus best op de grootte en de afmetingen van de rugzak. Een schooltas hoort goed aan te sluiten op de rug zodat die het gewicht efficiënt opvangt. Daarom let je er best op dat de boekentas niet significant groter of kleiner is dan het kind. Bovendien moeten de riemen comfortabel rond hun armen kunnen zonder te snijden of te los te zitten. Indien nodig kan je ook boekentassen vinden met gevoerde riemen en zelfs een gevoerde rug om het draagcomfort te maximaliseren.

Vind wat je zoekt in een boekentas

Niet alle boekentassen zijn hetzelfde omdat niet alle kinderen hetzelfde zijn. Naast de leeftijdscategorieën heb je nog een oneindige keuze aan boekentassen om dat model te vinden die bij jouw kind past. Liever een klassieke boekentas met een flap? Dat kan. Of toch meer fan van een rugzak met een ritsopening? Ook die zijn er. Bij Zalando vind je het allemaal en in alle kleuren. En is je kind een grote fan van een TV-programma? Dan kan je een boekentas vinden met hun favoriete personage.

Alles wat je nodig hebt is één klik weg met handige multipacks

Als je kind naar school gaat, heb je natuurlijk niet alleen een boekentas nodig. Ook een pennenzak, opbergmap en sportzak komen er nog bij kijken. Al die spullen bij elkaar verzamelen kost tijd en moeite. Bovendien eindig je dan al vaak eens met een mismatch van verschillende stijlen. Waarom zou je dus niet gewoon een handige en stijlvolle multipack kopen? Zo heb je alles in één klik en weet je perfect welke spullen van je kind zijn!