Mode

Populaire filters
1.516 artikelen weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Een perfect snelle en sportieve look met Fila

Fan van snelle looks? Daar kunnen we ons helemaal in vinden! En bij Fila zit je goed. Dit Italiaanse merk is toonaangevend op het gebied van sportieve en trendy fashion. En daarmee zet jij je beste modebeentje voor. Of je de kleding nu tijdens het sporten of gewoon op een casual moment draagt, je maakt altijd de juiste keuze. En dat wordt gezien!

De items van Fila hebben een straatwaardige look. Zo weet je dus zeker dat je echt met de nieuwste trends meegaat. Hoewel de designs vaak basic zijn, weten ze tegelijkertijd altijd de aandacht te trekken. En juist die balans zorgt voor een magische uitwerking in jouw outfits!

Bij Zalando kun je terecht voor een ruim assortiment van Fila kleding en accessoires – voor dames, heren en kinderen. Zo kan dus iedereen hier terecht voor de nieuwste favoriete items! Sla jouw slag – tijd om voor dat nieuwe jasje voor je kapstok te kiezen. En dat jasje is er niet zomaar een. Jij tekent om de show te komen stelen. Om een koploper te worden als het op moderne mode aankomt. Durf die stap te maken – je wilt namelijk nooit meer terug.

Laat zien waar je voor staat met sportieve fashion van Fila

Fila is van oorsprong en sportmerk. Inmiddels is de collectie uitgebreid naar casual wear – maar dat sportieve randje zie je er nog altijd duidelijk in terug. Het is waar het merk groot mee is geworden. En dat is niet gek, met deze looks laat jij zien een ware fashionkenner te zijn. Jij draagt de hipste items, die tegelijkertijd een karakteristieke 90’s vibe hebben. Helemaal terug van weggeweest!

Fila is altijd mee met het nieuwste van het nieuwste in de modewereld. Van bucket hats tot broekrokken, van crop tops tot strakke zwemkleding, hierin wil jij worden gespot.