Heuptassen voor dames

Populaire filters
951 artikelen weergegeven

Bumbags of fanny packs, ofwel heuptassen

Er zijn van die zeldzame comebacks die van een tijdelijke trend geruisloos over gaan in een permanente ster in de mode. Dat geldt zeker voor heuptassen. Sinds we hebben ontdekt dat deze handige kleine tassen ook ongelofelijk goed te combineren zijn met de meest uiteenlopende outfits, is dit ongetwijfeld een must-have in iedere garderobe. En een blijvertje! Je hoeft hem echt niet in het midden op je buik te dragen. Een beetje opzij op je heupen is ook prima, en tijdens het hardlopen draag je een sportief model ook handig op je rug. Lakleer, denim of nylon, wit, zwart of in een knallende print, je nieuwe favoriet ligt op je te wachten.

Heuptassen voor dames in tijdloos design

Chic zwart leer, strakke lijnen en gestroomlijnde silhouetten. De heuptassen voor dames hebben een ware stijlevolutie ondergaan. Stel de banden in op de ruimste stand en draag hem schuin over je schouder, en over je jas. Want deze heuptassen willen gezien worden. Is minimalisme niet jouw ding, dan zijn er varianten vol glitter en glamour, in glanzende materialen, voorzien van pailletten of met een metallic look. En een knipoog naar de originele varianten van de jaren tachtig in gekleurd nylon mag natuurlijk ook altijd. Match hem met een vintage trainingspak voor een complete retrolook.

Handige tasjes voor een extra accent op je taille

Een graag geziene gast in clubs en op het festivalterrein, heuptassen zijn de ideale partner voor feesten en evenementen waarbij je je handen vrij wilt hebben. Dansen tot de zon opkomt is geen enkel probleem met zo'n heuptasje voor dames stevig om je middel geklikt. Je hebt al je essentials zonder enige moeite bij de hand. Modellen met een extra zijvakje houden de boel overzichtelijk, en bovendien geven de glanzende ritsen en gespen je look iets extra’s. En hij kan dubbel dienst doen als riem! Leg het accent op je taille met een heuptas over een lange sweater, jurk, jas of T-shirt.