Horloges

Populaire filters
108 artikelen weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

De uurwerken van Skagen zijn opvallend, contemporain en zeer tijdloos

Als je een uurwerk aantrekt, wil je ongetwijfeld dat dit steeds accuraat de tijd weergeeft. Maar toch betekent dit niet dat je horloge alleen praktisch moet zijn. Nee, dat weet Skagen maar al te goed. Het Deens horlogemerk zorgt er namelijk voor dat hun uurwerken niet alleen zeer handig en multifunctioneel zijn, maar ook dat ze een uiterst unieke en tijdloze look uitstralen.

Met de kwaliteitsvolle Skagen horloges creëer je de perfecte look

Als je deze collectie aan Skagen horloges doorbladert, dan merk je direct de creativiteit, deskundigheid en passie voor mode van het merk. Het aanbod is zo divers dat je ongetwijfeld het meest perfecte horloge tegenkomt. Zo vind je in dit aanbod niet alleen uurwerken met de gladde moderne polsbanden, maar ook met de traditionele polsbanden met een reliëf. Aan de ene kant heb je de eenkleurig gouden of zilveren horloges, maar aan de andere kant vind je in deze uitgebreide collectie ook meerkleurige en hedendaagse watches. Skagen werkt elk horloge tot in het kleinste detail af en daarom kiest het merk ervoor om zelfs de wijzerplaten een kleurtje te geven. Gaande van doorzichtige tot gekleurde wijzerplaten, deze horloges hebben het allemaal.

Skagen zorgt voor de perfecte horloges en ook voor een betere wereld

Bind je een van de Skagen horloges rond je pols? Dan zorg je er niet alleen voor dat je het uur op de meest stijlvolle manier kunt raadplegen, maar ook dat je bijdraagt tot een betere wereld. Dit is omdat je namelijk een merk steunt dat duurzame en milieuvriendelijke materialen gebruikt tijdens het vervaardigen van hun uurwerken. Sommige horloges zijn namelijk gemaakt met minstens 50% gerecycleerde materialen en zijn geproduceerd tijdens de duurzame productieprocessen. Hierdoor verkleinen jij en het merk de wereldwijde CO2-voetafdruk en zorg je ervoor dat de wereld net dat tikkeltje gezonder wordt. Het maakt niet uit of je bruikbaarheid boven stijl stelt, een uiterst modern design verkiest boven een meer klassieke stijl of voor een 100% duurzame horloge wilt gaan, er is ongetwijfeld een Skagen horloge dat uitstekend bij je pols, wensen en smaak past.