Horloges

Populaire filters
33 artikelen weergegeven

Stijlvol en stoer met Skagen horloges

Skagen is een Deens horlogemerk en al sinds de jaren negentig een gevestigde naam in horlogeland. Eerst onder de vlag van Fossil en later als zelfstandig merk heeft Skagen als geen ander kwaliteit en functionaliteit in zijn horloges weten te combineren.

Er wordt enorm veel aandacht besteed aan het design van de Skagen horloges en dat zie je direct. Ieder horloge is tot in het kleinste detail perfect.

Geen gedoe, geen poespas en geen overbodige details. Minimalistisch en strak, dat is typerend voor de Skagen horloges. Maar dit gaat zeker niet ten koste van de technische specificaties en praktische kenmerken. Geen wonder dat deze horloges zo populair zijn.

Horloges van Skagen zijn meer dan alleen een accessoire

Zoek je een subtiel horloge dat opvalt door eenvoud? Dan zijn de horloges van Skagen exact wat je zoekt. Minimalistisch en toch heel elegant, een sieraad voor de pols.

De horloges zijn gemaakt van materialen van hoge kwaliteit met een luxe uitstraling., zoals edelstaal, titanium en leer. Daarbij heb je ook een ruime keuze uit kleuren – er is vast een horloge dat helemaal naar jouw smaak is.

De horloges van Skagen passen bij iedere outfit. Ze zijn ook meer dan een uurwerk, want tegenwoordig kunnen we overal wel zien hoe laat het is. Deze horloges zijn dan ook accessoires die je outfit een heerlijke upgrade geven.

Stoere en stijlvolle modellen voor dames en heren

Skagen horloges zijn er voor iedereen – man en vrouw. De kast en het bandje worden optimaal aangepast voor de mannelijke en vrouwelijke pols.

Het Deense merk vindt het belangrijk dat iedereen zich met de collectie kan identificeren. Daarom vind je op zalando.nl een ruim aanbod van stijlen en modellen.

Skagen laat zien dat eenvoud en minimalisme allesbehalve saai en standaard zijn. Binnen de gevarieerde collectie vind je zeker een model dat bij je past.