Filter1

IGI&CO
Catalogus

157 artikelen weergegeven

Een schoen die ten allen tijden van pas komt. Dat zou pas handig zijn. Het Italiaanse schoenenlabel IGI&CO bewijst alvast dat het kan. Dit fris ogende schoenenmerk zag pas in 2001 het levenslicht en is onderdeel van IMAC, een van de grootste Italiaanse schoenenfabrikanten. De schoenencollectie van IGI&CO richt zich zowel tot mannen als vrouwen. De schoenen voelen steeds licht aan en zijn tevens ademend. Dit komt dankzij het gebruik van speciale leersoorten die de schoenen extra zuurstof geven. De look van de schoenen is ook steeds zeer bijzonder. De collectie oogt enerzijds sportief, anderzijds stralen ze ook voor een groot gedeelte een urban look uit. Dit heeft als grote voordeel dat deze schoenen zowel geschikt zijn voor alledaags gebruik als voor meer formele aangelegenheden.

Multifunctionele schoenen van IGI&CO voor drukbezette mensen

De collectie die IGI&CO voor zowel mannen als vrouwen op de markt brengt oogt bijzonder multifunctioneel. Dat is dan ook de grote troefkaart die dit label met verve weet uit te spelen. Kies uit een rijk en divers aanbod herenschoenen. Combineer de sneakers eenvoudig met een vlotte jeans en een trendy shirt voor de optimale look. En ook de geklede veterschoenen zullen ongetwijfeld weten aan te spreken. Dames hebben de keuze uit sportieve sneakers, enkellaarsjes en een stevig aanbod sandalen. De collectie schoenen van IGI&CO is tegelijkertijd dynamisch en modern. Dat maakt deze schoenen uitermate geschikt voor mensen met een gevarieerd leven. Kies voor het beste wat Italië op het vlak van schoenenmode te bieden heeft en ontdek vandaag nog de collectie online op Zalando.be.

Klantenvoordeel

Bij Zalando geniet u van een gratis levering en kunt u tot 100 dagen kostenloos retourneren wanneer de artikelen niet naar wens zijn.

Wilt u meer informatie? Contacteer dan gratis onze klantendienst op 0800 79734, onze Zalando medewerkers beantwoorden met plezier al uw vragen.

Contacteer ons per mail op : service@zalando.be of via onze online klantendienst.