Mode

Populaire filters
274 artikelen weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Osprey heeft de perfecte tas voor elke vakantie

Vakantieplannen? Dan denk je ongetwijfeld na over de bestemming, over de duur van je reis, met wie je gaat, waar je gaat verblijven en wat je gaat meenemen. Niets vergeten? Denk ook eens na over welke valies of tas je meeneemt. Je wilt namelijk niet alleen dat al je spullen in de tas passen, maar ook dat de rugzak of reistas sterk genoeg is om alles te dragen. Reis je met de backpack? Zorg er dan voor dat die perfect is voor zowel je benodigdheden als voor je lichaam. Dankzij het Amerikaanse merk Osprey ben je er zeker van dat je een tas of rugzak vindt die optimaal bij zowel je vakantie als bij jouw smaak past!

Hoogstaande kwaliteit, innovatie en comfort staan centraal bij Osprey

Toen Mike Pfotenhauer Osprey oprichtte in 1974, wou hij een merk opbouwen dat bekend stond voor zijn kwaliteit, modern design, innovaties en comfortabele materialen. En daar is hij door de jaren heen heel goed in geslaagd! Zo introduceerde Osprey niet alleen ademende en waterafstotende materialen, maar was het ook het eerste merk dat zich richtte op speciale rugzakken voor vrouwen, dat ergonomisch design vooropstelde en dat gerecycleerde materialen ging gebruiken.

Het is dan ook niet te verwonderen dat Osprey tijdens zijn bestaan al verscheidene prestigieuze awards in de wacht sleepte, zoals de "Best Travel Luggage Award", "2009 Good Design Award" en de "Sense Photonics Wins RBR50 Innovation Award". Als je dus een tas of rugzak van Osprey in huis haalt, dan kun je rekenen op de expertise van een bekroond, kwaliteitsvol, innovatief en ruimdenkend merk.

Met een tas van Osprey strijd je mee voor een betere wereld

De tassen van Osprey hebben niet alleen een modern en grensverleggend design, ze zijn ook vervaardigd van uitsluitend eersterangs en duurzame materialen. Het bedrijf gebruikt gerecycleerd nylon, polyester en plastic voor hun rugzakken en schoudertassen. Zo recycleerde Osprey in Europa al meer dan 300.000 plastic flessen tijdens het maken van hun producten. De nodige metalen onderdelen in de producten doorstaan de tand des tijd en kunnen op hun beurt gerecycleerd worden.

Osprey staat niet alleen al jaar en dag bekend voor zijn cruciale bijdrage tot een beter milieu, maar ook omwille van zijn visie op het vlak van een eerlijke en gelijke werkomgeving. Zo is het bedrijf al sinds 1974 in de weer met het optimaliseren, ontwikkelen en moderniseren van zijn wereldwijde kantoren. Het ziet erop toe dat zijn fabrieken steeds voldoen aan de sociale normen die vastgesteld worden door het Ethical Trading Initiative en de Worldwide Ethic Alliance. Samen met deze bedrijven voert het regelmatig audits uit om de transparantie en optimale naleving te kunnen vrijwaren.

Als je een rugzak of tas van Osprey aanschaft, zorg je er dus niet alleen voor dat je de beste zak hebt voor je vakantie. Je helpt je lichaam een handje met een goede ondersteuning, het milieu is erbij gebaat en de Osprey-werknemers kunnen altijd onder de beste werkomstandigheden aan de slag!