Accessoires

Populaire filters
79 artikelen weergegeven

Met een thuisbasis op Hawaï is het niet zo vreemd dat Dakine accessoires vooral enorm populair zijn onder surfers. Maar dankzij de originele ontwerpen en hoogstaande kwaliteit wordt het merk ook steeds populairder onder een veel groter publiek. Niet zo vreemd, want Dakine accessoires zijn tegenwoordig in steeds meer soorten te krijgen. De rugzakken zijn al wat langer bekend in ons straatbeeld, maar ook portemonnees, sporttassen, mutsen en handschoenen zijn steeds geliefdere items. Het merk kenmerkt zich dan ook door veelzijdigheid, wat eigenlijk al verscholen ligt in de naam. Niemand weet namelijk precies wat het Hawaïaanse "da kine" betekent, maar het is een stopwoord dat in vele situaties gebruikt wordt. Altijd handig dus, net als Dakine accessoires. Of je nu een oersterke rugtas nodig hebt voor je schoolboeken of een backpack zoekt waar je op kunt vertrouwen tijdens je off piste snowboardruns, Dakine accessoires laten je nooit in de steek.

"In iedere situatie kun je vertrouwen op Dakine accessoires"

Dakine accessoires zijn dan ook items die je in alle omstandigheden kunt gebruiken. Wel zo handig, want het is toch zonde als je die ene gave rugzak alleen gebruikt als je op vakantie gaat. De designs van Dakine zijn slim bedacht, zodat ze het hele jaar door overal kunnen gaan waar jij ook gaat. Stoer en tegelijkertijd met een gevoel voor stijl en fashion. De kwaliteit van het materiaal is daarbij zeer hoogwaardig, zodat het tegen een stootje kan. Surfers, skaters, snowboarders en fietsers zweren daarom dan ook al jaren bij dit merk. Maar ook bij minder intensief gebruik zijn Dakine accessoires een aanrader. Alle items zijn ontworpen voor een optimaal gemak in gebruik, maar ook met gevoel voor een eigen identiteit.

Of je nu sportief bent of gewoon van mooie dingen houdt, Dakine accessoires passen goed bij elke stijl. De dessins zijn nooit te opvallend, maar geven juist op een subtiele manier je gevoel voor smaak weer. Dat je daarbij ook nog mag rekenen op een groot comfort en gebruiksgemak is natuurlijk mooi meegenomen!

Geen verzend- en retourkosten*

Op zalando.be bestel je gemakkelijk je favoriete items en worden ze gratis bij je thuisgeleverd.