Accessoires

Populaire filters

In een tijd waarin nieuwe merken weer net zo snel verdwijnen als ze zijn gekomen is het goed dat er een paar zekerheden zijn waar je altijd op kunt vertrouwen. Lee accessoires zorgen dan ook al meer dan honderd jaar voor items van hoogwaardige kwaliteit die met een feilloos gevoel voor fashion worden ontworpen. Oprichter Henry David Lee begon in 1889 met het vervaardigen van werkkleding van denim. Zijn uitvindingen zoals de ritssluiting zorgden dat de populariteit ervan zo toenam dat het bedrijf zich in de jaren vijftig ging toeleggen op vrijetijdskleding. Tegenwoordig is het een merk dat niet meer weg te denken valt en zijn Lee accessoires te combineren met iedere stijl van kleding.

"Blijf altijd nieuwsgierig!"

Dat denim veel meer is dan alleen spijkerbroeken bewijzen de Lee accessoires inmiddels al vele decennia. Kijk bijvoorbeeld eens naar de riemen, die net zo robuust en betrouwbaar zijn als het merk zelf. Of probeer eens één van de mutsen, waarmee iedere outfit net even wat stoerder oogt. Zowel voor heren als dames en zelfs kinderen zijn er Lee accessoires te vinden die prima gecombineerd kunnen worden met de spijkerbroeken, shirts en sweaters van Lee. Maar ook bij kleding van andere merken kun je Lee accessoires natuurlijk prima dragen. Naast hun herkenbare uiterlijk hebben ze ook een neutrale klasse, waardoor ze nooit uit de toon vallen.

De Lee accessoires worden ontworpen volgens de filosofie om nooit je nieuwsgierigheid te verliezen en altijd op zoek te gaan naar het nieuwe en onbekende. Dat zorgt ervoor dat Lee naast een betrouwbaar merk ook een merk is dat je steeds blijft verrassen. Dat zie je al direct wanneer je de Lee accessoires en bijbehorende kledingcollectie bekijkt. Natuurlijk is er het rauwe, stoere karakter waar het merk op gebouwd is, maar met inventieve designs en slimme kleurcombinaties wordt het nooit saai of voorspelbaar. Zelf wil je natuurlijk ook geen grijze muis zijn, dus zorg je er met Lee accessoires gemakkelijk voor dat je jezelf en anderen steeds weer blijft verrassen. Het hele jaar door verschijnen er nieuwe items, dus je kunt altijd blijven combineren en proberen!

Kostenloze service

Als je een bestelling bij zalando.be plaatst, kun je profiteren van 100 dagen retourrecht.