Accessoires

Populaire filters
32 artikelen weergegeven

Een snowboardmerk beginnen in een land zonder bergen, dat bedenk je toch niet? Toch is het zo, het team dat de Protest accessoires maakt is namelijk ooit begonnen in ons eigen Nederland! Dat gebeurde in 1993, toen een groep snowboarders besloot alle logica overboord te gooien en gewoon te doen wat ze het liefste wilden doen: het maken van mooie en functionele snowboardkleding voor een betaalbare prijs. Een idee dat helemaal niet zo gek was als het leek, want inmiddels worden de Protest accessoires niet alleen door snowboarders maar door modeliefhebbers over de hele wereld gedragen. Een blik op de veelzijdige collectie en je snapt gelijk waarom.

"Net zo verfrissend als de sneeuw"

De Protest accessoires worden nog steeds voor en door snowboarders gemaakt. Dat betekent dat de allerhoogste kwaliteit voorop staat, maar ook zeker dat er nagedacht wordt over het design. Dat zie je terug in de modieuze kleding voor heren, dames en kinderen maar ook in de Protest accessoires. Die zijn zeer gevarieerd en lopen uiteen van zomerse slippers tot leuke hoedjes en van stijlvolle portemonnees tot fijne mutsen. De materialen zijn zeer verschillend, maar een uitstekende kwaliteit is iets dat alle Protest accessoires delen. Zo zijn ze niet alleen in iedere situatie prettig om te dragen, maar zorgen ze er ook nog eens voor dat je outfit een verrassend element krijgt. Nieuwe combinaties bedenken was nog nooit zo leuk en makkelijk!

Om Protest accessoires te dragen hoef je dus niet per se iedere winter in de sneeuw te staan. Je kan ze natuurlijk ook prima dragen omdat ze gewoon mooi zijn. We geven je geen ongelijk want deze items zijn te leuk om alleen maar in de bergen gedragen te worden. Daarnaast zijn er natuurlijk ook genoeg accessoires die juist voor de zomer gemaakt zijn en is Protest allang niet meer exclusief voor snowboarders. Iedereen met een beetje smaak en gevoel voor stijl zal Protest accessoires vinden die prima bij zijn of haar kledingsmaak passen. Of je nu op zoek bent naar een kleurrijk accent of comfort en gebruiksgemak, deze accessoires helpen je altijd de juiste combinaties te vinden.

Geen minimale bestelwaarde

Op zalando.be hanteren wij geen minimale bestelwaarde en is betalen gegarandeerd veilig.

Bestel gemakkelijk vanuit je stoel de leukste kleding, schoenen en meer op zalando.be.