Accessoires

Populaire filters
136 artikelen weergegeven

Nog maar zestien was hij, toen hij als magazijnhulpje in een schoenenwinkel zijn passie voor schoenen ontdekte. Die kwam vooral doordat hij naar zijn muzikale helden Elton John en David Bowie keek, die op de meeste extravagante schoenen rondliepen. Begin jaren negentig besloot hij zijn droom waar te gaan maken, gewapend met niet meer dan duizend dollar, een auto vol stoffen en een hoofd vol ideeën. Ondertussen behoren de Steve Madden accessoires tot de populairste van Amerika en weten ook steeds meer trendy schoenenliefhebbers in Europa ze te waarderen. Niet zo gek, als je bedenkt dat wereldsterren als Lady Gaga, Taylor Swift en Lindsey Lohan graag met Steve Madden accessoires gezien worden.

"Iedere dag biedt nieuwe kansen!"

Dat geldt niet alleen voor een icoon als Steve Madden, maar ook voor jou als je voor je kledingkast staat. Wanneer die uitgerust is met een paar Steve Madden accessoires weet je ook zeker dat je die kansen iedere dag weer kunt grijpen. De fantasievol ontworpen schoenen zorgen namelijk niet alleen voor makkelijk te combineren items, de Steve Madden accessoires doen dat zeker ook. Van classy handtassen tot vrolijk gekleurde sjaals en stijlvol ontworpen zonnebrillen, de mogelijkheden houden niet op. Iedere dag is het weer een nieuw avontuur om te ontdekken welke combinaties je nu weer eens samen zult stellen. Het probleem om niet te weten wat je aan moet trekken behoort met Steve Madden accessoires dan ook definitief tot het verleden.

Steve Madden is allereerst natuurlijk vooral bekend geworden door zijn unieke blik op schoenen. Zijn gewaagde designs hebben inmiddels de hele wereld veroverd en de Steve Madden accessoires volgen inmiddels op de voet. Die stralen namelijk diezelfde vastberaden visie uit, waarbij elke dag weer nieuwe inspiratie en dus nieuwe schoenen en andere Steve Madden accessoires biedt. Wil je datzelfde gevoel hebben als je voor je eigen kledingkast staat? Kijk dan eens rond in de collectie Steve Madden accessoires en voor je het weet ben je in hoofd al de meeste geweldige combinaties aan het maken. Dat je daarbij ook nog eens op perfecte kwaliteit kan rekenen is natuurlijk helemaal mooi meegenomen!

Kostenloze service

Wij wensen je veel plezier met je bestelling van Zalando!