Accessoires

Populaire filters
26 artikelen weergegeven

Achter de Volcom accessoires gaat een wereld schuil die veel verder gaat dan alleen kleding. Het merk barst van de creativiteit en houdt er naast de kledinglijn dan ook nog een platenlabel, een kunstgalerie en talloze feesten en wedstrijden op na. Je kunt dus gerust zeggen dat Volcom een complete levensstijl op zich is, die perfect worden weerspiegeld door de Volcom accessoires. Die zijn sterk verbonden met de sportwereld op het vlak van skateboarden, surfen en snowboarden. Volcom accessoires zijn dan ook niet alleen opvallend vormgegeven, maar ook prima voorbereid op een lang leven waarin ze veel gedragen zullen worden. Een blik op de collectie en je weet al dat dat in ieder geval geen saai leven zal worden.

"Youth against establishment"

De mannen die het merk achter de Volcom accessoires ooit begonnen zijn nogal rebels van aard en schoppen dan ook graag tegen de gevestigde orde. Verwacht dan ook geen voor de hand liggende designs in de collectie Volcom accessoires. Voor de heren zijn er mutsen en petten in verschillende gewaagde ontwerpen, evenals riemen en portemonnees. De dames zullen blij verrast zijn door handtassen en sjaals die al met evenveel creativiteit zijn ontworpen. Allemaal welkome aanvullingen op de kledinglijn van Volcom, die met T-shirts, jassen en pullovers al zo uitgebreid is!

Volcom accessoires zijn dan ook perfect om je kledingkast wat meer pit te geven. Bij een nette outfit geeft het net even dat eigenzinnige accent mee, terwijl je er nog steeds keurig uitziet. Maar ook bij meer casual combinaties zorgen ze voor wat avontuur en creativiteit. Volcom accessoires zijn dan ook onmisbaar voor iedereen die graag varieert, verrast en inspireert met zijn of haar kledingkeuze. Door slim te combineren zorg je er iedere dag weer voor dat je er fris en stijlvol uitziet. Verveling, voorspelbaarheid en saai zijn woorden die niet voorkomen in het vocabulaire van Volcom en met Volcom accessoires schrap jij ze ook voor altijd uit jouw woordenboek. Inspiratie is eindeloos, dus je kunt regelmatig weer nieuwe items verwachten waarmee jij je kledingkast weer wat spannender en creatiever kunt maken.

Vele voordelen

Als je een bestelling bij zalando.be plaatst, kun je profiteren van 100 dagen retourrecht.

Profiteer nu van de Zalando service. Wij wensen je veel plezier met je bestelling!