Filter

Black Friday 2020

233,257 artikelen weergegeven

Wat is Black Friday?

Black Friday is een fenomeen dat komt overwaaien uit de Verenigde Staten. Op deze dag kunnen koopjesjagers hun hart ophalen, want vele winkels geven grote kortingen op hun aanbod. Black Friday vindt elk jaar plaats op de dag na Thanksgiving of de laatste vrijdag van november. Het luidt traditioneel het begin in van de kerstaankopen.

Wanneer is Black Friday?

Black Friday valt traditioneel op de laatste vrijdag van november. Duid dus 27 november 2020 aan in jouw agenda: zet een alarm, omcirkel het met een rode stift of blokkeer jouw kalender op die dag. Want laten we eerlijk zijn: Black Friday is de ultieme feestdag voor elke koopjesjager. En eigenlijk zit in iedereen wel een kleine kortingskoning(in) verscholen. Hierdoor escaleert Black Friday in Amerika elk jaar weer in een grotere belevenis. Bij Zalando houden we het liever wat rustiger: vanachter jouw computer hoef je niet bang te zijn voor een hysterischemenigte, getouwtrek om het laatste item of ellebogenwerk om vooraan in de rij te staan. Bij ons scoor je de mooiste cadeaus gewoon vanuit je luie zetel. Black Friday gemist? Ga los op Cyber Monday.

Black Friday in België?

Sinds een aantal jaar is Black Friday ook overgewaaid naar onze gelederen. In de V.S. gaat het voornamelijk om kortingen op elektronica, speelgoed en interieur, maar wij zijn van mening dat alles wat met fashion te maken heeft zeker óók zeer fijne cadeaus zijn. Daarom trakteren wij ten ere van Black Friday graag op knallers van kortingen. Meer weten over Black Friday? Lees hier alles over deze dag, maar vergeet vooral niet om jouw slag te slaan!