Populaire filters
1.284 artikelen weergegeven

adidas schoenen

adidas schoenen hebben niet een streepje, maar drie streepjes voor als het gaat om performance trends en sportieve streetstyle. De sportschoenen-scene is een dynamisch speelveld, waar de nieuwste modellen komen en gaan. adidas schoenen laten zien hoe je innovatie en trends kunt omarmen en trouw blijft aan je roots.

adidas schoenen – tijdloze sportstijl

Zo staan een paar knalroze adidas hardloopschoenen van ademend en stretchy synthetische mesh saamhorig naast een paar iconische witleren Stan Smiths. Retro Gazelles delen graag een schoenenplank met de nieuwste modellen van gevlochten imitatieleer. Streetcred krijg je niet cadeau en adidas heeft zijn sporen ruim verdiend. Met adidas schoenen zijn stijl en design nooit een compromis voor topkwaliteit en duurzaamheid of andersom. Daarom prijken deze sneakers al decennia aan de voeten van zowel topmodellen als topsporters.

Dames, heren en kinderen; verzamel hier de adidas schoenen voor iedereen

Je kunt er zelf ook een kast mee vullen, aangezien adidas naast deiconische en tijdloze klassiekers blijft vernieuwen en verrassen. Een paar nieuwe adidas schoenen als extra motivatie bij je verse sportschoolabonnement, of omdat je toe bent aan een kleine stijlboost, je blijft verzamelen. In de collectie adidas schoenen voor kinderen vind je de perfecte gympen voor schoolgym en de beginnende atleten, of puur voor de stijl. Jong geleerd is oud gedaan, dus laat die kleintjes het veterstrikken oefenen met hun eerste paar adidas schoenen. Of begin met een kleine instapper voor de baby. Niemand is te klein om supercool te zijn.