Schoenen

Populaire filters
240 artikelen weergegeven

Stoere Kickers schoenen voor dames en kinderen

De Fransman Daniel Raufast richtte in 1970 Het schoenenmerk Kickers op. Dit merk staat voor stijlvolle schoenen van hoogwaardige materialen die zorgen voor prettig loopcomfort. Je shopt Kickers schoenen voor dames en kinderen.

Jij gunt jouw voeten en die van je kinderen toch ook het beste? Met de uitgebreide collectie Kickers sneakers bij Zalando vind je altijd een geschikt paar. Ontdek ze allemaal.

Verschillende modellen Kickers sneakers

Kickers schoenen koop je al vanaf maat 18. Daardoor kun je de voeten van de allerkleinsten al voorzien van een stevig paar schoenen. En dat is wel zo belangrijk, want de kindervoet in de groei is nog behoorlijk kwetsbaar. Met deze goede schoenen geef jij de voeten van je kinderen de beste basis. Daarnaast hebben ze extra grip om veilig de eerste stapjes en nog vele stappen daarna te zetten.

Kwaliteit zie je net zo goed terug in de modellen voor dames. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals leer en velours. Dankzij deze materialen gaan de schoenen met passende verzorging jarenlang mee.

Voor iedere gelegenheid een geschikte combinatie

Voor ieder seizoen vind je binnen de collectie Kickers schoenen een geschikt paar. Ga voor een paar heerlijke snowboots wanneer de winter zijn intrede heeft gedaan en kies voor een stel open sandalen om de warmte van de zon op je tenen te laten vallen. Daarnaast kunnen de sneakers van Kickers ook altijd.

Dames hebben net als kinderen een ruime keuze aan verschillende modellen. Denk eens aan een paar laarzen voor onder een jurk of rok of een paar leuke boots voor bij je jeans. Hierbij kies je uit verschillende hakhoogtes, geheel op jouw smaak aan te passen. De kleuren van de Kickers schoenen zijn makkelijk aan te passen op verschillende outfits. Zoek jij nog een paar veelzijdige schoenen? Je vindt ze binnen de Kickers collectie bij Zalando.