Sneakers

Populaire filters
54 artikelen weergegeven

Italiaans design in LIU JO sneakers

LIU JO is zo’n merk dat je in één oogopslag laat zien waarom Italiaans design zo enorm populair is. Dit Italiaanse merk staat namelijk bekend om haar fantastische ontwerpen en hoge kwaliteit.

LIU JO is een merk dat rond de eeuwwisseling in Capri is opgericht. Eerst veroverde het merk het hart van de Italianen om al snel de rest van de wereld aan de haak te slaan.

LIU JO sneakers koop je voor dames en meisjes. Het is een stoer en vrouwelijk merk dat zich richt op zelfverzekerde vrouwen en meisjes die precies weten wat ze willen.

Sneakers van LIU JO voor dames en meisjes

Sneakers van LIU JO voor dames en meisjes zitten comfortabel en zijn daarmee heel geschikt om eindeloos op te lopen. De schoenen passen prima bij de kindervoet in de groei.

Het aanbod van de sneakers van dit merk is heel uitgebreid. Naast het feit dat ze gemaakt zijn van hoogwaardige materialen, zien ze er ook nog eens heel goed uit.

LIU JO sneakers koop je al voor de allerkleinsten vanaf maat 25. Voor de grotere kleine meiden en dames zijn ze beschikbaar tot maat 42. Of je nu op kleine of grote voet leeft, deze sneakers passen bij jou.

De mooiste stijlen voor iedere gelegenheid

Sneakers zijn niet langer alleen voor de sportieve en casual stijl bedoeld. LIU JO sneakers laten zien dat je ze ook prima tijdens een dagje op de zaak kan dragen. De stijlvolle modellen dragen en combineren als een sneaker, maar zo zien ze er niet allemaal standaard uit.

De ingetogen kleuren van de sneakers maken het tot een makkelijk te combineren schoen. Draag het vlot onder een jurkje of rok, maar natuurlijk kan het altijd heel goed bij je favoriete jeans.

Wil je niet ingetogen, maar juist kleurrijk voor de dag komen? Ook dan vind je binnen de LIU JO sneakers een paar dat bij je past.