Softshell jassen

Populaire filters
410 artikelen weergegeven

Met de softshell jassen maak je veelzijdige en beschermde looks

Het kopen van een nieuwe jas is alles behalve gemakkelijk. Als je een zomerjas wenst, moet die luchtig zijn om zweten tegen te gaan, maar niet té want anders beschermt die je niet tijdens de koudere zomeravonden. Een winterjas kan ofwel te zwaar of te licht zijn en echt aangenaam is die dikke stof niet. Wil je deze problemen de wereld uit helpen en steeds de perfecte jas aantrekken? Dan is softshell het merk waar je voor moet gaan. Hun jassen zijn ideaal voor het hele jaar dankzij hun uitgebreide knowhow van verscheidene kledingstoffen en passie voor een prachtig design.

Kom alle weersomstandigheden perfect door met softshell

Komen de koudere dagen eraan? Dan raden wij aan om de softshell jassen die vervaardigd zijn van fleece of wol aan te trekken. Het is niet omdat de jassen een dikkere laag hebben dat ze ongemakkelijk zitten. Dankzij hun prachtige pasvormen zitten de softshell jassen namelijk steeds als gegoten en zien ze er nog eens sportief en stijlvol uit ook. Het handige is ook dat sommige jassen winddicht zijn terwijl andere dan weer waterafstotend zijn. Of het nu dus onverwacht regent, sneeuwt of hard waait, je zult steeds alle winteromstandigheden zeer goed doorkomen, zeker omdat de ritssluiting en kraag voor een perfecte bescherming zorgen. Staan er aangename lente -en zomerdagen op je te wachten en wil je graag op een aangename fietstocht of op een weekendje uit vertrekken? Dan moet je absoluut eens een softshell jas aantrekken van katoen en viscose. Dankzij die lichte stoffen kun je namelijk sporten zonder dat het ooit te warm wordt en kun je ook de minder warme zomeravonden doorkomen. Deze jassen bestaan in tal van verscheidene motieven, designs en kleuren waardoor je zeker eentje vindt die perfect bij je stijl en wensen past.

Softshell beschermt je lichaam en de wereld op een optimale manier

Softshell is een merk dat zich niet alleen toelegt op het beschermen van ieders lichaam, maar ook op de bescherming van de wereld. Het gebruikt namelijk duurzame stoffen die ervoor zorgen dat de jassen milieuvriendelijk zijn. Zo zijn enkele producten vervaardigd van duurzamer verkregen wol waardoor het dierenwelzijn behouden wordt en zijn verscheidene jassen ook vervaardigd van 70-100% hergebruikte materialen, waardoor er minder nieuwe stoffen gebruikt moeten worden en de C02 voetafdruk verkleind wordt.