601 artikelen weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Armani Exchange, luxueuze streetstyle met de juiste dosis lef

Luxeuze mode die betaalbaar was voor het voetvolk en gehoorzaamde aan wat de straat te zeggen had. Dit was het concept achter de succesvolle lancering van Armani Exchange (AE) in 1991, het zoveelste briljante bewijs van het creatieve en zakelijke vernuft van de Italiaanse modepaus Giorgio Armani.

En nu is het democratische broertje van het Italiaanse topmerk nog steeds actueel. Al kan je met gemak stellen dat de termen cool, casual en sexy plaats hebben hebben geruimd voor modern, puur en athleisure.

Je kan het ook anders stellen. Armani Exchange is nog altijd mee met zijn tijd en de collecties zijn er nog steeds voor twintigers, prille dertigers, en eigenlijk om het even wie die jong van geest is en op zoek is naar een dynamische stijl met een vleugje anticonformisme.

Armani Exchange ruilt vakjes voor zelfvertrouwen

Armani Exchange heeft altijd lak gehad aan genres en vakjes. Precies daarom vonden en vinden miljoenen modebewuste jongeren zich terug in deze androgyne en individualistische kleding-, schoenen- en horlogecollecties.

Laat het nu een strakke zwarte polo met een fijne krijtstreep op de mouwen en de kraag zijn of een vederlichte hemelsblauwe galajurk in viscose, de vuistregel is steeds dezelfde. Voel je goed in je vel, heb vertrouwen in jezelf en verzaak nooit aan elegantie.

Jeans en T-shirts met uit de kluiten gewassen logo´s waren de basispijlers van de eerste Armani Exchange-collecties. Of dat in de huidige collecties anders is? Natuurlijk niet. Never change a winning team

.

Een welgemikt accessoire verhoogt je stijlscore

Wie zijn wij om bezwaren te maken tegen een volledige AE-outfit? Maar slimme modefans weten ook dat een goedgekozen riem, zonnebril of handtas je look tot een (zo mogelijk nog) hoger stijlniveau tilt.

En dan is er nog de prachtige horlogecollectie van Armani Exchange. Ga voor een geraffineerd roségouden klassiek rond model of een stoere chronograaf met zwarte opengewerkte wijzerplaat.

De kracht van deze horloges zit in de geraffineerde kleuren en het vaak minimalistische design. De sobere lijnen zorgen ervoor je dat deze uurwerken met zowat elke outfit kan combineren.