Filter1

52 artikelen weergegeven

Golf is geen nieuwe sport. In de oudheid speelde men een spel dat veel op golf leek. De grootste aanpassing richting het hedendaagse golf werd doorgevoerd door de Schotten. Zij vervingen de traditionele grote houten bal door kleinere balletjes en begonnen te spelen op grote vlakten met kort gras. Golf is een sport met specifieke en duidelijk omschreven regels. Dit geldt trouwens ook voor gedrag en kledij op en rond het veld. Zo zijn bijvoorbeeld in de meeste golfclubs spijkerbroeken en T-shirts niet toegestaan. Over wat wel is toegestaan ontstond in de loop der jaren een aantal informele voorschriften.

Calvin Klein Golf, precies wat u nodig heeft

De Calvin Klein golf collectie voldoet volledig aan deze voorschriften en nog veel meer. Clavin Klein als modemerk werd in 1968 opgericht door de man die er zijn naam aan gaf en werd al snel een wereldhit. Het is het merk bij uitstek voor een steeds verrassende en geslaagde combinatie van casual en stijlvol. Natuurlijk vindt u deze kenmerken ook terug in de Calvin Klein golf collectie. Golfschoenen die u, ook op vochtig gras, een stabiele stand bieden. Pantalons, truien en bodywarmers, ja zelfs hoodies werden aan de collectie toegevoegd. Dit alles neemt niet weg dat de klassieke polo, bijna een synoniem voor golfkledij, uiteraard in alle kleuren en maten voorkomt. Van zachtroze over hemelsblauw tot het meer klassieke bordeaux en zwart, met Calvin Klein golf personaliseert u uw outfit zonder problemen.

Klantenvoordeel

Bij Zalando geniet u van een gratis levering en kunt u tot 100 dagen kostenloos retourneren wanneer de artikelen niet naar wens zijn.

Wilt u meer informatie? Contacteer dan gratis onze klantendienst op 0800 79734, onze Zalando medewerkers beantwoorden met plezier al uw vragen.

Contacteer ons per mail op : service@zalando.be of via onze online klantendienst.