Mode

Populaire filters
454 artikelen weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Ecoalf, duurzaam en trendy

Ecoalf is een pionier op het gebied van recycleren en duurzaamheid. Het Spaanse modemerk zet zich in voor de planeet, om de wereld zo een stukje beter te maken. Van fashion van gerecycleerde items tot projecten wereldwijd, dit merk tilt duurzaamheid naar een hoger niveau. Met deze collectie kies je niet alleen voor jezelf, maar ook voor een betere wereld.

Ecoalf werd in 2009 opgericht door Javier Goyeneche. Goyeneche maakte zich ernstig zorgen over de manier waarop we omgaan met grondstoffen, met het oog op toekomstige generaties. Door een label op te richten dat uitsluitend gerecycleerde materialen gebruikt zette hij een eerste stap richting een beter modeklimaat. Inmiddels is Ecoalf een begrip onder de duurzame modemerken. Van kleding tot accessoires, met deze items wil jij gezien worden!

Bestel de fijne items van dit merk zoals hoodies, T-shirts, maar ook tassen en zwemkledij gemakkelijk online. Verklein jouw ecologische voetafdruk en kies voor verantwoorde fashion. Je shopt bij Ecoalf daarnaast mode voor het hele gezin. Van de leukste items voor eigenwijze kids tot fijne basics voor volwassenen, duurzame kleding is er voor iedereen.

Because there is no planet B

‘Because there is no planet B’ is niet voor niets het motto van Ecoalf. We moeten zuinig zijn met onze planeet, want er is maar een aarde. Door grondstoffen een tweede leven te geven wordt materiaalgebruik bespaard en wordt uitstoot verminderd.

De materialen die Ecoalf hergebruikt zijn bijvoorbeeld polyester en plastic. Maar ook koffie-afval, gebruikte autobanden en restkatoen komen voor in de collecties van het merk. Dankzij het gebruik van de nieuwste technologieën is overigens nergens aan te zien dat de materialen gerecycleerd zijn.

Verantwoorde fashion voor iedere dag

Met de fijne collectie van dit Spaanse merk breid jij jouw kleerkast uit met items die duurzaam en verantwoord zijn. Kom stijlvol voor de dag in deze items die zich kenmerken door een verfrissend kleurenpallet en een minimalistische look.