EXPERT LINE FOR DRY SKIN - Huidverzorgingstool

EXPERT LINE FOR DRY SKIN - Huidverzorgingstool

€ 15,95inclusief btw
Kleur: grau
2-5 werkdagen
Standaard levering

Over dit product
GLOV Dry Skin werd speciaal op de behoeftes van de droge en gevoelige huid afgestemd. Van zeer zachte vezel voelt het bijna als zijde aan. GLOV Dry Skin glijdt zachtjes over je huid en verwijdert alle types verontreinigingen. Het product verwijdert al je make-up inclusief de meest watervaste cosmetica. Indien je van een make-up verwijderend product droomt dat je huid als een zijde sjaal omarmt, probeer dit nu met GLOV Dry Skin uit. Hijs je schoonheidsroutine tot het volgende level op en ervaar hoe dankbaar.
Aanbevolen gebruiksaanwijzing
1) Met water bevochtigen.2) GLOV voor een moment op de huid drukken en de make-up met een cirkelende beweging zachtjes verwijderen.3) Met de hand met GLOV Magnet Cleanser (Magneetreiniger) of een stuk zeep wassen.4) Laten drogen en opnieuw gebruiken.
Alles over dit product
Materiaal buitenlaag: 100% polyester
Artikelnummer: GLF31G003-C11

Diervriendelijk
Goed nieuws: Dit product is gecertificeerd door externe dierenwelzijnsorganisaties. Niets dan liefde voor onze harige vriendjes.
Glov
reviews
4.4/5
5
4
3
2
1

Wil je graag -10%* op je volgende bestelling?

Ontvang updates per e-mail van Zalando.be

Schrijf je in en blijf op de hoogte van nieuwe collecties en meer.

Beheer je voorkeuren

Wat interesseert je het meest?

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe wij jouw gegevens verwerken. Je kan je op elk moment kosteloos uitschrijven.