66 artikelen weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Op zoek naar klasse aan betaalbare prijzen? Dan moet u zeker eens langslopen in de online collectie van McQ op Zalando.be. Alexander McQueen was een waar icoon in de Britse modewereld en won maar liefst vier keer de titel van Britse Ontwerper van het Jaar. En ook na zijn dood in 2010 is de spirit van Alexander nog steeds aanwezig in elke hoek van dit modehuis. McQ is een aparte lijn binnen Alexander MCQueen en werd opgericht in 2006 met als doel betaalbare mode aan te bieden aan een breder publiek. Daar is men alvast goed in geslaagd. In 2012 was het zelfs voor de eerste keer aanwezig op de London Fashion Week en opende een eerste boutique in Londen de deuren. Wenst u zelf ook kennis te maken met het kleine broertje van Alexander McQueen? Raadpleeg dan de online collectie op Zalando.be.

Absolute luxe aan betaalbare prijzen

Met de collectie van McQ kiest u voor een totaalervaring. Zo kan u bij dit label ook steeds terecht voor state-of-the art accessoires voor een optimale look. McQ bewijst met deze collectie dat luxe best betaalbaar kan zijn. In het aanbod kan u kiezen uit trendy designer tassen. En uw dure smartphone bergt u stijlvol op in een mooi vormgegeven telefoonhoesje. Met een van de leuke halsdoeken uit het aanbod bent u steeds een 'haantje de voorste' als het op nieuwe trends aankomt. Probeer zeker ook de peeptoes en elegant ogende pumps voor een optimale look. Mannen hebben de keuze uit een reeks elegante veterschoenen en instappers.

Klantenvoordeel

Bij Zalando geniet u van een gratis levering en kunt u tot 100 dagen kostenloos retourneren wanneer de artikelen niet naar wens zijn.

Wilt u meer informatie? Contacteer dan gratis onze klantendienst op 0800 79734, onze Zalando medewerkers beantwoorden met plezier al uw vragen.

Contacteer ons per mail op : service@zalando.be of via onze online klantendienst.