Filter1

96 artikelen weergegeven

Zadig & Voltaire maakt Rock-and-Roll weer trendy

Het modehuis Zadig & Voltaire uit Parijs is opgericht in 1995 door Thierry Gillier. Het prêt-à-porter merk is vernoemd naar een van de grootste schrijvers en filosofen uit de geschiedenis van Frankrijk, Voltaire. De charismatische collecties van nu laten zich inspireren door de stad Parijs, kunst en Rock-and-Roll. Op zalando.be vind je een verassende collectie van klassieke stijlen met een edgy en moderne twist. Prachtige stijlen om te dragen tijdens een avondje uit, maar net zo goed ook thuis in de zetel. Van sieraden en accessoires tot schoudertassen, korte laarzen en denim, leef je uit en kleed je als een rockster.

Zadig & Voltaire hijst jouw essentials in een nieuw jasje. De collectie is daardoor ruig en nonchalant, maar tegelijkertijd makkelijk draagbaar voor ieder moment. Van klassieke accessoires tot bewerkte denims tot T-shirts met unieke opdruk of uitdagende teksten. Ontdek de ‘new-luxury’ Franse fashion op zalando.be.

Zadig & Voltaire vindt klassiekers opnieuw uit

Bij Zadig & Voltaire beschouwen ze kleding als kunst. Het is dan ook vanzelfsprekend dat fashionista’s in de modehoofdstad Parijs graag gezien worden in de items van Zadig & Voltaire. De collectie weet telkens een nieuwe twist te geven aan basic items zoals sweaters of T-shirts. Door te innoveren met materialen en ontwerptechnieken blijven ze vernieuwend en verrassend.

Met de items van Zadig & Voltaire in je collectie geef je jouw persoonlijke look een nieuw elan. Laat je uitdagen door chique kledij met een moderne twist, grafische prints of onconventionele designs. Een eigen stijl is de beste stijl.

Combineer verschillende items voor een unieke look

Zadig & Voltaire wil staat voor Rock-and-Roll. Laat je niet in hokjes plaatsen en stel een opvallende look samen door verrassende combinaties te maken. De collectie is ontworpen vanuit een vrije geest met lef en bravoure. Door kwalitatief hoogwaardige materialen te gebruiken voor alledaagse items creëer je al snel een eigenwijze stijl.