Make-up tools & accessoires

Populaire filters
444 artikelen weergegeven

Je make-up op punt met de juiste make-up borstels

Licht opmaken voor overdag of juist wat zwaarder voor een feestje in de avond? Met de juiste cosmetica, op een verzorgde manier aangebracht, geef jij je outfit en zelfvertrouwen een boost.

Er is een ruime keuze aan verschillende soorten producten, voor verschillende delen van je gezicht. Hierdoor is er voor ieder huidtype, iedere wens en smaak en de meest uiteenlopende gelegenheden wel geschikte cosmetica te vinden. Als je je uitstraling een (subtiele) boost wilt geven, is het belangrijk dat je het goed toepast. Daarom bekijk je direct het ruime aanbod van make-up kwasten bij Zalando.

Voor ieder type make-up een geschikte make-up kwast

Misschien denk jij wel dat je met iedere make-up borstel alle soorten kunt aanbrengen. Dat is echter over het algemeen niet zo. Natuurlijk heb je simpelweg voor verschillende soorten producten verschillende kwasten nodig. Je kunt immers niet je foundation met een kwast aanbrengen en met dezelfde kwast doorgaan met de oogschaduw.

Daarnaast is er onderscheid te maken tussen vloeibare cosmetica en in poedervorm. De haren van de make-up kwast zijn daarop aangepast. Verder zijn borstels voor grotere delen van je gezicht ook groter dan het fijne werk, zoals de wenkbrauwen.

Make-up borstels schoonmaken voor het beste resultaat

Cosmetica aangebracht, borstel weggelegd en klaar voor de volgende keer dat je je gaat opmaken? Ga niet te achteloos om met je make-up borstels. Dit is niet alleen belangrijk wanneer je lang van de kwasten wilt genieten, maar ook wanneer je huid je dierbaar is.

Maak je de borstels niet vaak genoeg goed schoon, dan breng je keer op keer vuil en bacteriën aan op je huid. Maak de borstel schoon met water en een milde babyshampoo. goed uitspoelen, overtollig water eruit knijpen en laat het liggend drogen. Maak je jezelf regelmatig op? Dan is het goed eens per week de borstel te reinigen.