Nagelsets

Populaire filters
58 artikelen weergegeven

Nagelsets voor sterke en kleurige nagels

Je nagels zijn samen met je handen je visitekaartje. Flashy, klassiek of uiterst discreet, het doet er niet toe welke look je kiest. De nagelsets op zalando.be bevatten de lakken, verzorgingsproducten en accessoires die je nodig hebt om je nagels er prachtig te laten uitzien.

Net als bij de rest van je lichaam, ligt de basis van gezonde nagels bij een gezonde voeding en een correcte hydratatie. Broze nagels? De vitamines A en B in volkorenbrood, biergist, tomaten, wortelen en vis- en schelpdieren en het calcium in zuivelproducten als melk en yoghurt helpen je lichaam voor stevige nagels te zorgen.

Voor een correcte vochtbalans van je handen, en dus ook van je nagels, mogen voldoende drinken en het gebruik van een hydraterende handcrème niet ontbreken in je dagelijkse routine. Een wekelijks vingerbadje van enkele minuten in olijfolie zorgt voor een specifieke hydratatie van je nagels.

Geef je nagels de perfecte vorm met een vijltje uit onze nagelsets

Door je nagels een vijlbeurt te geven vooraleer je je favoriete lak aanbrengt, zorg je ervoor dat de lak zich beter hecht aan je nagels. Kan je niet kiezen welke vorm je je nagels wilt geven? Kijk dan naar de vorm van de nagelriemen. Zijn die recht, kies dan voor vierkante of amper afgeronde nagels. Heb je gebogen nagelriemen, vijl dan je nagels in een ronde of ovale vorm.

Naast een nagelvijltje zit in sommige van de nagelsets en specifieke etuitjes voor nagelverzorging ook een bokkenpootje. Dit houten stokje met schuin en gebogen uiteinde is bijzonder handig bij de laatste stap voor je aan het lakken gaat, het terugduwen van de nagelriem.

Indien je vaak last heb van kloofjes, wrijf dan je nagelriemen eerst in met verzorgende nagelriemolie. Duw dan dit zachte velletje onderaan je nagels heel voorzichtig terug met het bokkenpootje. Zo vermijd je kleine wondjes, die tot infecties kunnen leiden.

Glittergrijs of zachtroze, mooie nagels geven je een perfecte finish

En dan is het tijd om te lakken. In de meeste nagelsets vind je op z'n minst een basecoat en een gewone nagellak, en eventueel een beschermende topcoat. Een basecoat of basislaag heeft een versterkende werking voor je nagels en zorgt ervoor dat de nagellak beter en langer blijft zitten.

In sommige van onze nagelsets zit een handig ledlampje om je nagels snel te laten drogen. Wanneer je basecoat droog is, kan je aan de slag met je favoriete kleur. Het aanbod in onze nagelsets gaat van glittergrijs tot knalrood en zachtroze. Werk steeds in twee laagjes en wacht even tot de eerste laag droog is.

Natuurlijk wil je zo lang mogelijk genieten van die prachtige nagels. Reserveer dus zeker enkele minuten voor de laatste maar bijzonder belangrijke stap van je manicure, het aanbrengen van de topcoat. Let erop dat je met je kwastje de toplaag gelijkmatig over heel je nagel strijkt, tot op de rand. Zo zien je nagels er nog langer schitterend uit.